Nieuws: 9 September 2023 Reüniefeest voor oud-RZV leden en (oud) Putkaarthouders

Geplaatst op 24 augustus 2023.

Beste oud-RZV leden en vrienden van zwembad De Put,

Wij hebben van de week iedereen die bij ons in de mailinglijst staat voor activiteiten in het kader van het 100-jarig bestaan al een e-mail gestuurd. Hebt u deze niet ontvangen dan kan deze ook tussen de spam zijn terechtgekomen. Als u geen e-mail ontvangen hebt of als u oud RZV’er of (oud) Putkaarthouder bent dan kunt u gebruikmaken van de link in dit artikel om u in te schrijven voor het reüniefeest op zaterdag 9 september 2023.

Het reüniefeest start in de middag om 16.00 uur met spel activiteiten gevolgd door een BBQ om 18.00 uur en een feestavond vanaf 19.30 uur. Voor de activiteiten in de middag hoeft u zich NIET op te geven maar als u meedoet verwachten wij u wel om 16.00 uur.

Schrijf u in via deze link

Mocht u nog een wedstrijdzwemmer, waterpoloër of wellicht een trainer of coach of (oud) Putkaarthouder vanuit uw tijd bij RZV en zwembad De Put kennen die geen uitnodiging heeft ontvangen dan mag u de link uiteraard doorsturen.

LET OP: inschrijvingen moeten uiterlijk maandag 4 september om 12.00 uur door ons ontvangen zijn!

Graag tot ziens op zaterdag 9 september 2023