Nieuws: Overlijden Aad van Dijk

Geplaatst op 6 augustus 2023.

Met groot verdriet hebben wij kennis genomen van het overlijden van Aad van Dijk. Aad is vele jaren actief geweest als lid en vrijwilliger bij zwembad De Put. Aad was altijd in de weer voor het tuinonderhoud, pakte alle werkzaamheden aan en was echt een onderdeel van het team.

Samen met zijn echtgenote Jeanne maakte hij nog dagelijks tot vorige week aan toe een wandeling naar het zwembad. Beiden hebben zij nog zeer genoten van de receptie en de feestelijkheden ter gelegenheid van het
100-jarig bestaan van het zwembad. Wij zullen hem, zijn inzet en zijn gezelligheid missen.

Het bestuur en de vrijwilligers van de Rijswijkse Zwemvereniging De Put wensen zijn echtgenote, kinderen, (achter) kleinkinderen en nabestaanden veel sterkte bij het verwerken van dit enorme verlies.