Nieuws: Receptie 100 jaar De Put

Geplaatst op 6 juli 2023.

Op een druk bezochte receptie blikten we samen met onze gasten uitgebreid terug op 100 jaar zwemplezier in rijswijk. Er werd uiteraard ook geproost op de toekomst.
Het zwembad ontving uit handen van de aanwezige burgemeester van de gemeente Rijswijk, mevrouw Huri Sahin, als cadeau van de gemeente Rijswijk een mooi geldbedrag. Daarnaast heeft het zwembad de koninklijke erepenning welke is toegekend door koning Willem-Alexander in ontvangst mogen nemen uit handen van de burgemeester, mevrouw Huri Sahin. Deze koninklijke erepenning symboliseert het respect en de waardering die de Koning heeft voor de bijzondere verdiensten van zwembad De Put gedurende de afgelopen 100 jaar.
Naast deze prachtige onderscheiding voor het zwembad heeft ook één van onze vrijwilligers de onderscheiding Lid in de Orde van Oranje-Nassau opgespeld door de burgemeester.

Kort samengevat was het een prachtige middag voor het zwembad en haar vrijwilligers. Met deze mooie onderscheidingen op zak gaan we het zomerseizoen in!

Onder het artikel ziet u een aantal foto’s van de receptie. De overige foto’s die tijdens de receptie gemaakt zijn kunt u terugvinden op de foto pagina.