Nieuws: 1923-2023 100 Jaar zwembad de Put

Geplaatst op 2 maart 2023.

Lieve bezoekers,

Zoals vele van jullie al weten bestaan wij komend seizoen 100 jaar. Dit is natuurlijk een prachtige mijlpaal. Maar deze mijlpaal is niet bereikt zonder slag of stoot.

In de afgelopen corona jaren heeft iedereen het erg zwaar gehad, zo ook Zwembad de Put. Door ons klein maar hecht team vrijwilligers en door op de kleintjes te letten zijn wij er toch doorheen gekomen.

Hierdoor hebben de grote duurdere projecten op zich moeten laten wachten. Om jullie komend jaar weer in een op en top staat te willen verwelkomen hebben wij jullie steun nodig. Door middel van jullie hulp kunnen wij ervoor zorgen dat alles er straks weer prachtig bij staat!

Wij houden jullie op de hoogte van onze plannen en vooruitgang.

Namens alle vrijwilligers en alle zwemmers, bedankt!