Nieuws: Seizoen 2020 - opening uitgesteld

Geplaatst op 20 mei 2020.

Openluchtzwembaden mogen sinds 29 april weer mensen ontvangen maar ten tijde van corona is dat makkelijker gezegd dan gedaan. Het Protocol Verantwoord Zwemmen zoals het er nu ligt (versie 1.3, 15-05-2020) heeft het Bestuur van zwembad De Put dan ook doen besluiten om niet open te gaan.
Het protocol dient gehandhaafd te worden om open te mogen gaan en laat alleen beperkte opening onder strikte regels toe. De regels die gesteld worden in het protocol zijn door ons op dit moment niet te realiseren. We willen het zo graag maar het moet wel kunnen. Mochten de maatregelen van de overheid zodanig versoepeld worden dat zwemmen in het zwembad weer te organiseren valt dan zullen wij u hierover berichten.

Voor de laatste informatie en updates check onze website www.zwembaddeput.nl en Facebook.