Nieuws: Overlijdensbericht Ab van Leeuwen

Geplaatst op 19 augustus 2019.

Gisteren ontvingen wij het bericht dat Ab van Leeuwen na een kort ziekbed op 88-jarige leeftijd overleden is. Ab is vele jaren actief geweest als lid en vrijwilliger bij zwembad De Put. Ab was altijd in voor een praatje, pakte alle werkzaamheden aan en was echt een onderdeel van het team. Ab heeft voor zijn vrijwilligerswerk bij zwembad De Put de onderscheiding Lid in de Orde van Oranje Nassau ontvangen en was tevens lid van verdienste van de Rijswijkse Zwemvereniging. De dameskleedhokjes die achter de kassa lagen zijn na de verbouwing naar de huidige ruimte naar Ab van Leeuwen vernoemd. We zullen hem, zijn inzet en zijn gezelligheid missen. Het bestuur en de vrijwilligers van de Rijswijkse Zwemvereniging De Put wensen zijn echtgenote, kinderen, (achter) kleinkinderen en nabestaanden veel sterkte bij het verwerken van dit enorme verlies.