Nieuws: Seizoen 2018 - opening op zondag 27 mei

Geplaatst op 19 mei 2018.

Hallo allemaal,

We zijn er weer bijna klaar voor! Zoals altijd wordt er in het voorseizoen veel geklust, de opsomming van dit jaar: – Bestrating rondom de duiktoren uitgegraven i.v.m. verzakkingen. Cement gestort en een nieuw windscherm geplaatst, zodat er in de zonnige hoek weer heerlijk gezeten kan worden – houtwerk van de rode bank volledig hersteld en geschilderd – dakbedekking badmeestershuisje vervangen – alle trappen geverfd – alle velden gemaaid en de heggen gesnoeid

Komende week wordt de bestrating vanaf de rode bank tot het zonneterras van de duiktoren opgehoogd en opnieuw gelegd. Daarnaast komen er nog veel plantjes bij voor een fleurige aanblik.

Dan kunnen we weer de hele zomer genieten van onze Oase.

Hopelijk allemaal tot de 27e, of de zomer.
Hartelijke groet,
het bestuur

Opening Familiezwembad De Put 2018.pdf