Nieuws: Opening: zaterdag 9 mei 2015

Geplaatst op 6 mei 2015.

Ons buitenzwembad, in de volksmond meestal ‘De Put’ genoemd, opent alweer bijna voor zomerseizoen 2015. Ook deze winter is er weer druk geklust door de vrijwilligers om het zwembad voor alle Rijswijkers en omwonenden te openen. Dit jaar heeft dit, naast het reguliere onderhoud, geresulteerd in een gloednieuw kassainterieur! In de Put kan heerlijk worden gezwommen in het meer, maar voor de kleinere bezoekers is ook een peuterbad met kraanwater aanwezig. Op de ligweiden is het fijn zonnen en spelen, vanuit de kassa worden allerhande versnaperingen verkocht.

De Put opent haar deuren op zaterdag 9 mei 2015 om 13.00 uur. Deze dag is de entree gratis.

Tot aan de zomervakantie is De Put geopend op woensdagmiddag en in het weekend, vanaf maandag 13 juli is het zwembad de hele zomervakantie dagelijks open.

Kijk op www.zwembaddeput.nl of www.facebook.com/zwembaddeput voor meer informatie.

Graag tot ziens!