Nieuws: Opening - 10 mei 2014

Geplaatst op 11 mei 2014.

Op zaterdag 10 mei jl. is Zwembad de Put, aan de Huis te Landelaan in Rijswijk, feestelijk geopend.

Ondanks het regenachtige weer was het gezellig druk met vele buurtbewoners, sponsoren en leden van de lokale politiek. Het ontvangen geld is goed besteed, het zwembad is flink opgeknapt met een nieuwe loopbrug, kinderbad en banken. In de speech van bestuurslid Ed van Mosel was te horen dat de vrijwilligers uitkijken naar een druk zomerseizoen met veel zonneschijn en bezoekers. Er staan diverse activiteiten zoals sportwedstrijden, Tour de Put en WK-wedstrijden op groot scherm op het programma.

De Put bestaat inmiddels 91 jaar en de ambitie bestaat om minimaal het 100-jarig bestaan te halen. Het bestuur zal verder gaan met het werven van gelden, voor de komende winter staat de renovatie van de toiletgroep op het verlanglijstje. Het zwembad is tot de zomervakantie geopend op woensdagmiddag en in het weekend. Een seizoenskaart kost 47,50 voor volwassenen, bij aanschaf voor 1 juni bestaat er een voorverkoopkorting.